Reizen

In schooljaar 2017-2018 bieden we van 9 t/m 15 (week 15)  april diverse reizen aan voor de leerlingen van 4havo en 5vwo. Het doel van deze reizen is dat leerlingen van ongeveer dezelfde leeftijd en met ongeveer hetzelfde kennis- en/of belangstellingsniveau op een ontspannen wijze gedurende een aantal dagen in groepsverband een cultureel, educatief of sportief programma doorlopen.

De afgelopen jaren zijn er reizen geweest naar Venetië/Toscane, Rome, Barcelona en Oostenrijk (ski-reis voor beginners), Londen en ook zijn we inmiddels al twee keer naar China geweest. Duur van deze reizen is 6 tot 8 dagen. Voor de leerlingen die niet mee op reis willen of kunnen, proberen we op de dagen dat er les zou zijn een alternatief programma te organiseren.

Bekijk hier een door de leerlingen gemaakt filmpje van de Giro d'Italia 14-15