Theresia Talent Night 2017

Speel je in een band…? Schrijf je nummers op de gitaar of piano…? Kun je als de beste mixen en scratchen..? Rock jij het podium met je dansgroep…? Rap je alles aan elkaar…? Dan willen wij JOU zien op de THERESIA TALENT NIGHT!

Op vrijdag 9 juni 2017 zijn we weer terug met een nieuwe editie van de TNT! Om deze avond helemaal te gek te laten worden zijn we op zoek naar leerlingen die in een band spelen, rappen, dj-en, dansen, zingen en rocken en nog veel meer.

Het thema van dit jaar: TRUE COLOURS

Wil je mee doen? Kijk dan snel verder wat de spelregels zijn en hoe je jezelf moet aanmelden.

Hoe aan te melden?

Laat ons weten waarom jullie NIET mogen ontbreken op het podium van de TNT!! Mail naar: tnt@theresialyceum.nl

• Geef aan welke leerlingen uit welke klassen er meedoen aan jouw act.
  • Geef aan welk nummer/act jullie gaan doen.
  • Geef aan of jullie nog hulp of repetitieruimte nodig hebben.

De aanmelding moet binnen zijn voor vrijdag 24 februari.

Na deze datum gaat de organisatie bekijken hoeveel aanmeldingen er binnen zijn gekomen. Zijn er teveel aanmeldingen dan zal de organisatie aanmeldingen moeten afwijzen.

Spelregels

• Een band of groep mag maximaal twee leden hebben van buiten het Theresia. De band of groep moet dan wel uit minimaal 2 Theresianen bestaan.
  • Alle culturele uitspattingen zijn welkom! Van blackmetal tot dans. Alle talenten verdienen een podium!
  • Muziekacts mogen 1 nummer spelen. Medleys mogen niet langer zijn dan 5 minuten.
  • De organisatie van de TNT kan je aanmelding afwijzen. Dit kan zijn omdat je niet aan de regels voldoet of dat de avond te vol wordt.
  • Uiterlijk drie weken voor de TNT avond moet je jouw act laten zien aan de organisatie van de TNT.
  • Als je mee doet aan de avond verwacht de organisatie van de TNT dat je ook mee helpt tijdens de TNT. Denk hierbij aan opbouwen, afbouwen, opruimen, etc. Iedereen draagt zijn steentje bij om de avond zo goed mogelijk te laten lopen.