Welkom op onze website

Hier vindt u alle zakelijke informatie van de school, andere berichten en achtergrondartikelen staan op onze facebookpagina.

Aankomende activiteiten

• vr 19 januari - hele dag - OLC gesloten
  • di 16 januari - examenklassen - 5x50-minutenrooster (6e t/m 8e uur facultatief)
  • wo 17 t/m wo 24 januari - SEII - roosters
  • zo 21 januari - 11u00 - Nieuwjaarsconcert - iedereen welkom, gratis toegankelijk
  • do 25 januari - b3 techniek/LOB - Fontys
  • vr 26 januari - h5/v6 kunst - excursie Parijs - info
  • vr 26 januari - 1e en 2e uur -  b3 - centraal proefwerk lv en bio
  • wo 31 januari - wiskunde olympiade (wijkt af van jaarplanning)
  • do 1 en vr 2 februari - projectdagen bovenbouw
  • do 1 februari - 4v klassieke talen - 09u00-17u00 - excursie Nijmegen - info
  • vr 2 februari - Londen - 5havo - info
  • di 6 februar - 19u30 - (ontvangst vanaf 19u00) voorlichting Romereis
  • di 6 februari - inhaalwerken PTZ en bijzondere herkansingen SE2
  • do 8 februari - carnavalsfeest onderbouw
  • di 20 februari - 19u30-21u00 - Masterclass Design - voor leerlingen, ouders, medewerkers en medewerkers Jozefmavo - meer info/inschrijven
  • do 22 februari - 17u00-20u30 - Open Avond
  • Volledige jaarplanning 2017-2018 (versie 14.12.17)

Aanmelden/inschrijven/bestellen diversen

17-12-2017

Donderdagavond 21 december is onze kerstfancyfair. Van 19u00 tot 23u30 is iedereen van harte welkom op school om in kerstsfeer samen met ons te genieten van mooie muziek en lekkere door leerlingen gemaakte hapjes.
De opbrengst van deze avond gaat naar het goede doel  R-newt.

11-12-2017

Gezien de zware sneeuwval die vanmiddag verwacht wordt, stoppen we de lessen na het 4e uur (12.10 uur). Dit in het belang van de veiligheid van leerlingen en personeel.

Leerlingen die met hun ouders afgesproken hebben om in de loop van de middag opgehaald te worden, kunnen op school blijven (en krijgen warme chocomel).

6-12-2017

Chapeau!

Ze hebben er keihard voor gewerkt, ze hebben er vurig op gehoopt en het is ze gelukt! Julia van Iersel, Mathijs Bergman, Dennis Brink, Iza Wilbrink en Imme Verschuren van onze debatclub Dicendo Discimus hebben zich vrijdag 01 december in Haarlem weten te plaatsen voor de finale van het NK Debatteren voor Scholieren! “Nou, chapeau!”

Een dosis doorzettingsvermogen, oefening, heel veel oefening en vóór alles sámen heel veel lol beleven aan het debatteren over de meest uiteenlopende thema’s, baren de kunst van het spreken! Het leverde Julia van Iersel een 18e plaats op als beste individuele spreker van de maar liefst 195 deelnemende scholieren aan de derde voorronde vrijdag jl. “Nou, chapeau!”

Met talent alleen komt een begiftigd mens er niet. Talent dient, verbaal dan wel non-verbaal, te worden uitgedaagd en aangevuurd. Julia, Mathijs, Dennis, Iza en Imme hebben zich niet alleen ondergedompeld in palmolie, de invloed van reclame voor alcohol ad fundum uitgezocht en hun hele ziel en zaligheid gelegd in het wel en wee van asielzoekers. Samen met de overige leden van de debatclub hebben zij elkaar ook tot finalehoogte opgezweept. Daarom zeggen wij in navolging van Buma tegen hen: driewerf chapeau!

nieuwsarchief »
Pagina 2 van 153Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste

Beheer
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV