Welkom op onze website

Hier vindt u alle zakelijke informatie van de school, andere berichten en achtergrondartikelen staan op onze facebookpagina.

Aankomende activiteiten

• vr 19 januari - hele dag - OLC gesloten
  • di 16 januari - examenklassen - 5x50-minutenrooster (6e t/m 8e uur facultatief)
  • wo 17 t/m wo 24 januari - SEII - roosters
  • zo 21 januari - 11u00 - Nieuwjaarsconcert - iedereen welkom, gratis toegankelijk
  • do 25 januari - b3 techniek/LOB - Fontys
  • vr 26 januari - h5/v6 kunst - excursie Parijs - info
  • vr 26 januari - 1e en 2e uur -  b3 - centraal proefwerk lv en bio
  • wo 31 januari - wiskunde olympiade (wijkt af van jaarplanning)
  • do 1 en vr 2 februari - projectdagen bovenbouw
  • do 1 februari - 4v klassieke talen - 09u00-17u00 - excursie Nijmegen - info
  • vr 2 februari - Londen - 5havo - info
  • di 6 februar - 19u30 - (ontvangst vanaf 19u00) voorlichting Romereis
  • di 6 februari - inhaalwerken PTZ en bijzondere herkansingen SE2
  • do 8 februari - carnavalsfeest onderbouw
  • di 20 februari - 19u30-21u00 - Masterclass Design - voor leerlingen, ouders, medewerkers en medewerkers Jozefmavo - meer info/inschrijven
  • do 22 februari - 17u00-20u30 - Open Avond
  • Volledige jaarplanning 2017-2018 (versie 14.12.17)

Aanmelden/inschrijven/bestellen diversen

24-10-2017

Wanneer: maandag 6 november 2017

Hoe laat: 18u30-20u00

Waar: hal van de school

Naast de reguliere Open Avond en meeloopmiddagen organiseren wij als begaafdheidsprofielschool voor (hoog)begaafde leerlingen van groep 8 en hun ouders een informatiebijeenkomst over ons Traject op Maat.

Met ons Traject op Maat - of kortweg TOM - bieden wij (hoog)begaafde leerlingen een uitdagend programma dat erop gericht is een extra, stimulerend aanbod te doen buiten de reguliere vakken om, zonder deze leerlingen in een exclusieve groep te plaatsen. Traject op Maat komt niet 'er bovenop' maar 'in plaats van'. Het programma is enerzijds gericht op leerlingen die meer leerstof aankunnen dan normaal en anderzijds op leerlingen die vanwege hun begaafdheid een eigen route in het standaard onderwijs nodig hebben. In onze TOM-brochure vindt u meer informatie.

Wilt u samen met uw zoon of dochter deze informatiebijeenkomst bijwonen, dan kunt u zich daarvoor hier aanmelden.

12-10-2017

Brugklas 1-leerlingen die met de fiets naar school komen moeten morgen - vrijdag 13 oktober - hun fiets aan de voorkant van de school neerzetten. Dit in verband met aanvang werkzaamheden uitbreiding fietsenstalling achterzijde. De conciërges zorgen er voor dat de fietsen zowel op het grasveld als op de parkeerplaatsen neergezet kunnen worden.

6-9-2017

Sinds deze week staat er een vleugel in de hal; een geschenk van Jos W. Simons Pianohandel. Vader van oud-leerlingen Puck en Emma en bedrijfseigenaar Geert Simons richt zich met zijn bedrijf sinds deze zomer alleen nog op het stemmen en repareren van piano’s en vleugels. Door een samenloop van omstandigheden was deze vleugel ‘over’ en besloot Geert, mede in het kader van het 100-jarig bestaan van zijn bedrijf, de vleugel te schenken aan onze school.

Fantastisch en helemaal op z’n plaats in onze cultuurprofielschool. Ontzettend bedankt, we weten zeker dat er volop op gespeeld gaat worden. 🎶✨

nieuwsarchief »
Pagina 4 van 153Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste

Beheer