Welkom op onze website

Hier vindt u alle zakelijke informatie van de school, andere berichten en achtergrondartikelen staan op onze facebookpagina.

Aankomende activiteiten

• vr 19 januari - hele dag - OLC gesloten
  • di 16 januari - examenklassen - 5x50-minutenrooster (6e t/m 8e uur facultatief)
  • wo 17 t/m wo 24 januari - SEII - roosters
  • zo 21 januari - 11u00 - Nieuwjaarsconcert - iedereen welkom, gratis toegankelijk
  • do 25 januari - b3 techniek/LOB - Fontys
  • vr 26 januari - h5/v6 kunst - excursie Parijs - info
  • vr 26 januari - 1e en 2e uur -  b3 - centraal proefwerk lv en bio
  • wo 31 januari - wiskunde olympiade (wijkt af van jaarplanning)
  • do 1 en vr 2 februari - projectdagen bovenbouw
  • do 1 februari - 4v klassieke talen - 09u00-17u00 - excursie Nijmegen - info
  • vr 2 februari - Londen - 5havo - info
  • di 6 februar - 19u30 - (ontvangst vanaf 19u00) voorlichting Romereis
  • di 6 februari - inhaalwerken PTZ en bijzondere herkansingen SE2
  • do 8 februari - carnavalsfeest onderbouw
  • di 20 februari - 19u30-21u00 - Masterclass Design - voor leerlingen, ouders, medewerkers en medewerkers Jozefmavo - meer info/inschrijven
  • do 22 februari - 17u00-20u30 - Open Avond
  • Volledige jaarplanning 2017-2018 (versie 14.12.17)

Aanmelden/inschrijven/bestellen diversen

28-8-2017

Er zijn nog enkele tweedehands Binas-boeken te koop. Ben je bovenbouwleerling en heb je interesse? Loop dan even binnen bij de financiële administratie (kantoor b1.05). De prijs is afhankelijk van de staat van het boek, maar vanaf circa 10 euro.

18-7-2017

In verband met de administratieve inrichting van het nieuwe schooljaar is Magister vanaf vandaag tot en met dinsdagmiddag 22 augustus 15u00 geblokkeerd voor ouders en leerlingen. Daarna is Magister weer toegankelijk en zijn de nieuwe roosters/agenda's beschikbaar. De extra vakken die door de leerlingen van klas 2 en 3 zijn gekozen zijn echter pas in de eerste schoolweek zichtbaar.

We wensen u tot dan een hele fijne en zonnige zomervakantie!

12-7-2017

Wij doen ons uiterste best om de pakketten zo compleet mogelijk af te leveren. In je pakket zit een boekenlijst met daarop duidelijke informatie over welke boeken al wel en welke nog niet geleverd zijn.
Elke leerling is verantwoordelijk om direct na ontvangst, thuis zijn of haar pakket te controleren op juistheid en beschadigingen. Mocht het pakket niet compleet zijn, dan kun je dit melden aan de balie van het OLC.
Heb je beschadigde boeken ontvangen, die naar jouw mening niet meer te gebruiken zijn, dan kun je de eerste twee weken van het nieuwe schooljaar in de kleine pauze (11u00-11u15), terecht in het boekenarchief S.010 + S.011 Souterrain, alwaar je boek omgeruild kan worden voor een ander exemplaar (mits voorradig). Na deze periode is omwisselen niet meer mogelijk.

Nieuw vanaf schooljaar 2017-2018
Vanaf schooljaar 2017-2018 dient het BINAS HAVO/VWO informatieboek, dat wordt gebruikt door leerlingen in de bovenbouw die het vak Biologie, Natuurkunde en/of Scheikunde in het vakkenpakket hebben, zelf aangeschaft te worden.
De school beschikt over een aantal gebruikte exemplaren BINAS boeken. Tijdens het ophalen van het boekenpakket bestaat de mogelijkheid tot aanschaf van een gebruikt exemplaar op school tegen gereduceerde prijs (afhankelijk van staat en leeftijd boek). Deze aanschaf dient direct contant afgerekend te worden en OP is OP!

nieuwsarchief »
Pagina 5 van 153Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste

Beheer
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV