Welkom op onze website

Hier vindt u alle zakelijke informatie van de school, andere berichten en achtergrondartikelen staan op onze facebookpagina.

Aankomende activiteiten

• vr 19 januari - hele dag - OLC gesloten
  • di 16 januari - examenklassen - 5x50-minutenrooster (6e t/m 8e uur facultatief)
  • wo 17 t/m wo 24 januari - SEII - roosters
  • zo 21 januari - 11u00 - Nieuwjaarsconcert - iedereen welkom, gratis toegankelijk
  • do 25 januari - b3 techniek/LOB - Fontys
  • vr 26 januari - h5/v6 kunst - excursie Parijs - info
  • vr 26 januari - 1e en 2e uur -  b3 - centraal proefwerk lv en bio
  • wo 31 januari - wiskunde olympiade (wijkt af van jaarplanning)
  • do 1 en vr 2 februari - projectdagen bovenbouw
  • do 1 februari - 4v klassieke talen - 09u00-17u00 - excursie Nijmegen - info
  • vr 2 februari - Londen - 5havo - info
  • di 6 februar - 19u30 - (ontvangst vanaf 19u00) voorlichting Romereis
  • di 6 februari - inhaalwerken PTZ en bijzondere herkansingen SE2
  • do 8 februari - carnavalsfeest onderbouw
  • di 20 februari - 19u30-21u00 - Masterclass Design - voor leerlingen, ouders, medewerkers en medewerkers Jozefmavo - meer info/inschrijven
  • do 22 februari - 17u00-20u30 - Open Avond
  • Volledige jaarplanning 2017-2018 (versie 14.12.17)

Aanmelden/inschrijven/bestellen diversen

4-7-2017

De voor brugklas 1 verplicht gestelde rekenmachine (Casio FX82EX-ClassWiz / TI30XB-Multiview) en voor jaarlaag 4 verplicht gestelde grafische rekenmachine (Casio FX-CG20 met kleurenscherm en verplichte examenstand), zijn niet opgenomen in het boekenfondspakket en moeten door ouder(s)/verzorger(s) zelf aangeschaft worden.

De school heeft hiervoor een scherpe aanbieding ontvangen van Scheepstra Rekenmachines en u heeft de mogelijkheid om de voor uw zoon/dochter benodigde rekenmachine via ons aan te schaffen.

De uiterste besteldatum is 1 oktober 2017.

Nadere informatie en bestelwijze:

29-6-2017

'There is a crack in everything,
that's how the light gets in'.

Leonard Cohen

Woensdag 28 juni kregen wij het verschrikkelijke bericht dat onze jonge collega Sjoerd Westenborg op 26-jarige leeftijd plotseling is overleden. Sjoerd is dit schooljaar bij ons gestart als Leraar In Opleiding voor het vak Engels en dat ging voortreffelijk, zo goed zelfs dat we hem voor komend schooljaar een aanstelling als docent hebben aangeboden. Hij was daar erg blij mee, had een goed contact met leerlingen en collega’s en het nieuws van zijn overlijden is daardoor extra moeilijk te bevatten.

Reacties zijn welkom op het condoleanceregister

21-6-2017

Terugblik op 100 jaar OMO en een scherp vizier op de toekomst
De vereniging is na 100 jaar nog altijd springlevend. Tijdens schooljaar 2016-2017 vierde de vereniging het 100-jarig jubileum. Verschillende festiviteiten versterkten het gevoel van verbondenheid binnen de vereniging. Een goed uitgangspunt om de volgende eeuw in te gaan.

De onderwijsresultaten zijn goed en de scholen zijn volop in beweging, zeker als het gaat om onderwijskundige ontwikkelingen. De bedrijfsvoering is op orde.

Onder het motto ‘ontwikkelen doe je samen’ hebben gedurende 2016 vele betrokkenen binnen en buiten de vereniging met elkaar gewerkt aan een heldere koers voor de toekomst van de vereniging: Koers 2023, Onderwijs met overtuiging. Koers 2023 geeft richting aan de ambities en het handelen van de vereniging. We geven hier invulling aan door vorming van de leerling vanuit de kernwaarden: goed onderwijs, goed mens, goed leven en goed handelen.

Naar het jaarverslag

nieuwsarchief »
Pagina 6 van 153Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste

Beheer