Welkom op onze website

Hier vindt u alle zakelijke informatie van de school, andere berichten en achtergrondartikelen staan op onze facebookpagina.

Aankomende activiteiten

• vr 19 januari - hele dag - OLC gesloten
  • di 16 januari - examenklassen - 5x50-minutenrooster (6e t/m 8e uur facultatief)
  • wo 17 t/m wo 24 januari - SEII - roosters
  • zo 21 januari - 11u00 - Nieuwjaarsconcert - iedereen welkom, gratis toegankelijk
  • do 25 januari - b3 techniek/LOB - Fontys
  • vr 26 januari - h5/v6 kunst - excursie Parijs - info
  • vr 26 januari - 1e en 2e uur -  b3 - centraal proefwerk lv en bio
  • wo 31 januari - wiskunde olympiade (wijkt af van jaarplanning)
  • do 1 en vr 2 februari - projectdagen bovenbouw
  • do 1 februari - 4v klassieke talen - 09u00-17u00 - excursie Nijmegen - info
  • vr 2 februari - Londen - 5havo - info
  • di 6 februar - 19u30 - (ontvangst vanaf 19u00) voorlichting Romereis
  • di 6 februari - inhaalwerken PTZ en bijzondere herkansingen SE2
  • do 8 februari - carnavalsfeest onderbouw
  • di 20 februari - 19u30-21u00 - Masterclass Design - voor leerlingen, ouders, medewerkers en medewerkers Jozefmavo - meer info/inschrijven
  • do 22 februari - 17u00-20u30 - Open Avond
  • Volledige jaarplanning 2017-2018 (versie 14.12.17)

Aanmelden/inschrijven/bestellen diversen

20-6-2017

Vrijdag 9 juni jl. won Zuzanna Fendor uit 6vwo (een van de 15 finalisten uit ruim 6600 leerlingen) bij de nationale aardrijkskunde olympiade in Utrecht de veldwerkprijs van de unie van Waterschappen met daaraan verbonden een reis naar Belgrado, waar dit jaar in augustus de iGEO wordt gehouden! Een geweldig resultaat! Proficiat!

15-6-2017

Het was gisteren ongetwijfeld voor al onze examenleerlingen (en familie) een lange en spannende uitslagdag. Inmiddels hebben onze geslaagde leerlingen hun voorlopige cijferlijst opgehaald en kunnen ze gaan feestvieren. Van harte gefeliciteerd!

De leerlingen die nog niet geslaagd zijn en kunnen herkansen wensen we alvast heel veel succes!

Geslaagd tijdvak 1

Geslaagd tijdvak 2

Ook op www.bd.nl/geslaagd is het overzicht terug te vinden.

1-6-2017

Imme van Beurden (5vwo) is geselecteerd om de komende twee jaar haar vwo te vervolgen op het United World College in Duino, Italië, een van de zeventien UWC-scholen wereldwijd.

We zij er trots op dat Imme zich hiervoor heeft weten te selecteren en zijn blij dat wij, door de onderwijsbasis die we onze leerlingen meegeven, daar een rol in hebben kunnen spelen.

Wij wensen Imme heel veel succes en plezier bij dit geweldige avontuur!

nieuwsarchief »
Pagina 7 van 153Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste

Beheer
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV