Welkom op onze website

Hier vindt u alle zakelijke informatie van de school, andere berichten en achtergrondartikelen staan op onze facebookpagina.

Aankomende activiteiten

• vr 19 januari - hele dag - OLC gesloten
  • di 16 januari - examenklassen - 5x50-minutenrooster (6e t/m 8e uur facultatief)
  • wo 17 t/m wo 24 januari - SEII - roosters
  • zo 21 januari - 11u00 - Nieuwjaarsconcert - iedereen welkom, gratis toegankelijk
  • do 25 januari - b3 techniek/LOB - Fontys
  • vr 26 januari - h5/v6 kunst - excursie Parijs - info
  • vr 26 januari - 1e en 2e uur -  b3 - centraal proefwerk lv en bio
  • wo 31 januari - wiskunde olympiade (wijkt af van jaarplanning)
  • do 1 en vr 2 februari - projectdagen bovenbouw
  • do 1 februari - 4v klassieke talen - 09u00-17u00 - excursie Nijmegen - info
  • vr 2 februari - Londen - 5havo - info
  • di 6 februar - 19u30 - (ontvangst vanaf 19u00) voorlichting Romereis
  • di 6 februari - inhaalwerken PTZ en bijzondere herkansingen SE2
  • do 8 februari - carnavalsfeest onderbouw
  • di 20 februari - 19u30-21u00 - Masterclass Design - voor leerlingen, ouders, medewerkers en medewerkers Jozefmavo - meer info/inschrijven
  • do 22 februari - 17u00-20u30 - Open Avond
  • Volledige jaarplanning 2017-2018 (versie 14.12.17)

Aanmelden/inschrijven/bestellen diversen

30-5-2017

Woensdagmiddag 7 juni is ingepland als extra inschrijvingsmoment voor (ouders en) leerlingen met een verhoogd advies.

Indien uw kind een verhoogd advies van de basisschool heeft (havo of vwo) kunt u een afspraak maken voor een intakegesprek. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar a.spapen@theresialyceum.nl

26-5-2017

Wederom een zeer geslaagd eindexamengala in de Philharmonie met een spectaculaire binnenkomst.

Niets dan blije gezichten op het feest. Met dank aan het mooie weer en natuurlijk de ouderraad voor de organisatie.

Naar de foto's

17-5-2017

Fleur Beekman (v5e), Imme van Beurden (v5d), Nick Schuurman (v5a) en Lian Bokslag (v5a) lopen mee in de Nacht van de Vluchteling en kunnen wel wat steun gebruiken:

'Wij zijn Fleur, Imme, Nick en Lian en wij lopen mee met de Nacht van de Vluchteling. Dat is een wandelroute van 40 km om geld op te halen voor vluchtelingen, waarbij we van Nijmegen naar Arnhem lopen. De start is 18 juni om 00.00, we lopen dus net als veel vluchtelingen in het donker. Het opgehaalde geld gaat naar Stichting Vluchteling.  Kleine bijdragen hebben een grote invloed. Zo is 7 euro al genoeg om een ondervoed kind een week lang te laten aansterken op noodvoeding. Voor 25 euro geef je twee familie genoeg materialen om een onderdak te bouwen, en voor 100 euro regel je voor drie mensen een jaar lang schoon water!

Wil je/wilt u ons steunen, dan kun je via deze link op de naam van ons team 'Kilometervreters' klikken en sponsoren.

Alvast bedankt!

Nick, Fleur, Imme en Lian'

nieuwsarchief »
Pagina 8 van 153Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Volgende   Laatste