Welkom op onze website

Hier vindt u alle zakelijke informatie van de school, andere berichten en achtergrondartikelen staan op onze facebookpagina.

Aankomende activiteiten

• vr 19 januari - hele dag - OLC gesloten
  • di 16 januari - examenklassen - 5x50-minutenrooster (6e t/m 8e uur facultatief)
  • wo 17 t/m wo 24 januari - SEII - roosters
  • zo 21 januari - 11u00 - Nieuwjaarsconcert - iedereen welkom, gratis toegankelijk
  • do 25 januari - b3 techniek/LOB - Fontys
  • vr 26 januari - h5/v6 kunst - excursie Parijs - info
  • vr 26 januari - 1e en 2e uur -  b3 - centraal proefwerk lv en bio
  • wo 31 januari - wiskunde olympiade (wijkt af van jaarplanning)
  • do 1 en vr 2 februari - projectdagen bovenbouw
  • do 1 februari - 4v klassieke talen - 09u00-17u00 - excursie Nijmegen - info
  • vr 2 februari - Londen - 5havo - info
  • di 6 februar - 19u30 - (ontvangst vanaf 19u00) voorlichting Romereis
  • di 6 februari - inhaalwerken PTZ en bijzondere herkansingen SE2
  • do 8 februari - carnavalsfeest onderbouw
  • di 20 februari - 19u30-21u00 - Masterclass Design - voor leerlingen, ouders, medewerkers en medewerkers Jozefmavo - meer info/inschrijven
  • do 22 februari - 17u00-20u30 - Open Avond
  • Volledige jaarplanning 2017-2018 (versie 14.12.17)

Aanmelden/inschrijven/bestellen diversen

10-5-2017

De examens zijn gestart. We wensen alle examenkandidaten heel veel succes de komende twee weken!

21-4-2017

Gisteravond werd Safiere Kuijpers (v6d) de eerste winnaar van de Young Classical Talent Award met haar viooluitvoering van Saint Saens, Introduction y Rondo Capricioso, het stuk waarmee ze ook tijdens ons nieuwjaarsconcert al schitterde. Kamerorkest Kamerata Zuid, het nieuwe huisorkest van Theaters Tilburg, begeleidde haar daarbij.

De jury was diep onder de indruk van haar performance: “Ongelooflijk dat je op zo’n jonge leeftijd zo mooi en zo verzorgd een verhaal kunt vertellen aan je publiek en de zaal vult. Je staat er alsof je dit al vele malen hebt meegemaakt.”

De Young Classical Talent Award is een wedstrijd voor klassieke Tilburgse talenten en een initiatief van Kamerata Zuid in samenwerking met CiST en Theaters Tilburg. Tilburgse middelbare scholen vaardigden een talentvolle scholier af die kans krijgt om te soleren met een professioneel orkest. Kamerata Zuid biedt hiermee Tilburgse talenten een uniek podium. Een initiatief dat wij als cultuurprofielschool vanzelfsprekend van harte ondersteunen.

Het slotstuk van de avond was een feestelijke Torreadore, uitgevoerd door alle muziekleerlingen van de zeven deelnemende Tilburgse middelbare scholen.

30-3-2017
Onze schoolkrant Trésor bestaat 50 jaar. Ter ere van dit gouden jubileum werd gisteren een nieuwe website, Tresor.xyz, geopend. Het hele jaar door verschijnen daar nieuwsberichten en andere artikelen.
Speciaal voor deze gelegenheid kwam oud-leerling en BN'er Domien Verschuren terug naar zijn oude school. Bekijk het videoverslag op de site van Trésor.

nieuwsarchief »
Pagina 9 van 153Eerste   Vorige   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Volgende   Laatste

Beheer
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV