Welkom op onze website

Hier vindt u alle zakelijke informatie van de school, andere berichten en achtergrondartikelen staan op onze facebookpagina.

Aankomende activiteiten

• vr 19 januari - hele dag - OLC gesloten
  • di 16 januari - examenklassen - 5x50-minutenrooster (6e t/m 8e uur facultatief)
  • wo 17 t/m wo 24 januari - SEII - roosters
  • zo 21 januari - 11u00 - Nieuwjaarsconcert - iedereen welkom, gratis toegankelijk
  • do 25 januari - b3 techniek/LOB - Fontys
  • vr 26 januari - h5/v6 kunst - excursie Parijs - info
  • vr 26 januari - 1e en 2e uur -  b3 - centraal proefwerk lv en bio
  • wo 31 januari - wiskunde olympiade (wijkt af van jaarplanning)
  • do 1 en vr 2 februari - projectdagen bovenbouw
  • do 1 februari - 4v klassieke talen - 09u00-17u00 - excursie Nijmegen - info
  • vr 2 februari - Londen - 5havo - info
  • di 6 februar - 19u30 - (ontvangst vanaf 19u00) voorlichting Romereis
  • di 6 februari - inhaalwerken PTZ en bijzondere herkansingen SE2
  • do 8 februari - carnavalsfeest onderbouw
  • di 20 februari - 19u30-21u00 - Masterclass Design - voor leerlingen, ouders, medewerkers en medewerkers Jozefmavo - meer info/inschrijven
  • do 22 februari - 17u00-20u30 - Open Avond
  • Volledige jaarplanning 2017-2018 (versie 14.12.17)

Aanmelden/inschrijven/bestellen diversen

16-1-2018

De zes sterkste schoolteams van Nederland streden vandaag op het befaamde Tata Steel Chess Tournament om de titel Nederlands Kampioen Schoolschaken.

Pieter Mathieu (b3d), Daan Baselmans (b3d), Keno Sahman (v5e), Luuk Baselmans (v6e) en Sam Baselmans (v6d) hadden zich vorig jaar al weten te plaatsen voor deze finaleronde. Vandaag bemachtigde het Theresiateam een fantastische derde plaats!

Topprestatie! Van harte gefeliciteerd!

Lees hier een wedstrijdverslag.

9-1-2018

Wil jij het Theresiagevoel ervaren? Kom dan ook samen met je ouders - en broertjes en/of zusjes – naar onze gezellige en informatieve open avond.
Er is van alles te zien, te horen en te doen en de soep staat klaar!

Bekijk hier alvast de foto's van de open avond van vorig jaar

22-12-2017

Op zondag 21 januari om 11.00 uur is ons traditionele nieuwjaarsconcert. Het Filharmonisch Orkest 's Hertogenbosch onder leiding van Lex Bergink gaat samen met ons orkest en koor het nieuwe jaar feestelijk inluiden. Op het programma staan o.a.: het 1e deel vioolconcert Max Bruch, met als soliste Dieuwke de Vries (vwo 6), de Libertango van Astor Piazzolla, een deel van de 9e symfonie van Antonin Dvořák maar ook muziek uit de Lion King.

Iedereen is welkom om dit gevarieerde (gratis toegankelijke) concert bij te wonen. Het belooft een afwisselende én zeer muzikale ochtend te worden met een grande finale.

Voor nu wensen wij iedereen fijne feestdagen en een positief 2018!

Namens alle medewerkers,
Tomas Oudejans

nieuwsarchief »
Pagina 1 van 153Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste