INFO Nieuwsbrief
Via onze elektronische nieuwsbrief informeren we ouders en (oud)-personeel over allerlei zaken die actueel spelen in en om de school. Schoolleiding, personeel, ouderraad en ook leerlingen leveren hieraan een bijdrage. De nieuwsbrief bevat informatieve artikelen, verslagen, foto’s van allerlei evenemente etc. De INFO verschijnt 5 keer per jaar voorafgaand aan vakanties.

U kunt zich aanmelden voor de INFO via de knop hiernaast.

Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan vindt u hiervoor in de voettekst van de u toegezonden nieuwsbrieven een relevante link.

Verder kunt u ook via  twitter of onze blog op de hoogte blijven van het wel en wee op onze school.

INFO's

24-10-2017

Naar de info

Beste ouder(s)/verzorger(s) / Goede fietsverlichting; daar kun je mee thuiskomen / Bedankt! / Newsflashes / Traject Op Maat informatiebijeenkomst 6 november /  Van Dale Online, thuis en op het Theresialyceum / SST-extra: bijles voor en door leerlingen /  Nieuwe website in de maak /  Maatschappelijke Stage / Een vleugel cadeau /Tot slot een tip ;)

14-7-2017

INFO 5 - 14 juli 2017

Beste ouder(s)/verzorger(s)/Bij wie zit ik deklas?/Versterking gezocht!/Datalek/Newsflashes/Leermiddelen schooljaar2017-2018/Terugblik op 100 jaar OMO en een scherp vizier op detoekomst/Bedankt!/Gratis Office van SLIM.nl/Wilt u deze info niet langer ontvangen?

Pagina 1 van 8Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  Volgende   Laatste

Beheer